Geboortekaartjes

Uitgeverij KateRn heeft maar liefst 21 verschillende boeken met geboortekaartjes, samen goed voor zo'n 2000 verschillende geboortekaartjes. Hebt u zelf een leuk idee voor een geboortekaartje?
Ook dat kunnen wij voor u uitwerken. Hiervoor hebben wij diverse soorten blanco kaarten in verschillende kleuren en uitvoeringen. De voorbeeldboeken brengen wij gratis* thuis (eventueel 's avonds of in het weekend als u dat beter uitkomt) in het verspreidingsgebied van de Nieuwe Bathmense Krant. Als de keus gemaakt is, worden de kaarten besteld en maken wij een "proefdruk". Die wordt samen met de enveloppen bij u afgeleverd en dan ... is het wachten op de baby.
Als uw baby geboren is, belt u ons om de ontbrekende gegevens door te geven; dan worden uw geboortekaartjes gedrukt en zo snel mogelijk bij u (thuis of in het ziekenhuis) afgeleverd, meestal dezelfde dag nog!
Zelfs in het weekend kunt u ons bellen!
*= Vraag naar de voorwaarden.

Familiedrukwerk
In onze boeken voor familiedrukwerk (geboortekaartjes, trouwkaarten en jubileumkaarten) staan de tarieven per kaart aangegeven, echter zonder BTW (21%), maar die dient u uiteraard wel te voldoen.

Bijna alle geboortekaartjes kunt u online bekijken. Klik daarvoor op een van de onderstaande links: 

[ Leveringsvoorwaarden KateRn ]